Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék Igazán személyes anyák napi ajándékot keresel? Íme néhány színes ötlet Tőlünk Neked!

Anyák napi ajándék

Közeleg az év azon napja, amikor köszönetet mondhatunk az anyukánknak, nagymamáinknak.

Minden május első vasárnapja Róluk szól :) De vajon mióta?

Kevesen gondolnánk, de ennek az ünnepnek a gyökere egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Már akkor külön ünnepe volt Rheának, minden istenek anyjának. Magyarországon az első hivatalos anyák napját a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta, 1925-ben.

Azóta ezt a kedves ünnepet különféleképpen teszi emlékezetessé mindenki. Az iskolákban, óvodákban műsorokkal mondanak köszönetet, később apró anyák napi ajándékokkal lepjük meg az ünnepelteket.

Milyen egy igazán jó anyák napi ajándék?

Az igazán jó anyák napi ajándék szerintem személyes: ehhez azt javasolnám, hogy még abban az esetben is, ha boltban vásárolt ajándékot adunk, készítsünk hozzá pl. egy kedves üdvözlőlapot.

Néhány ötlet anyák napi ajándéknak

1. Közös program: egyre kevesebb időnk van egymásra manapság, ezért legalább ilyenkor érdemes időt szakítani a másikra és eltölteni együtt néhány órát. Egy kirándulás, egy közös ebéd szuper anyák napi program lehet.

Anyák napi ajándék

2. Anyák napi ajándék: itt gondoltam azokra, akiknek nincs idejük saját készítésű ajándékra, de valami egészen személyeset szeretnének adni. Amikor megalakult a rózsaboxos oldalunk, még anno a Bizsuvilág mellett, rögtön eszünkbe jutott, hogy remek ötlet lenne közös ajándékcsomagokat kínálni: egy kézműves kiegészítő és egy örök, illatos szappanrózsából készült rózsabox méltó ajándék lehet bármilyen alkalomra, de főleg anyák napjára. Gyönyörű csomagokat találtok IDE kattintva. 

3. Fényképes ajándék: számomra a legszemélyesebb ajándéknak mindig a fényképes ajándékok számítottak. Legyen szó egy bekeretezett képről, fotómontázsról vagy albumról, amik a közös emlékeket idézik fel. Ebben is segítségetekre lehetek. Bármilyen üveglencsést ékszert, kulcstartót vagy könyvjelzőt el tudok készíteni, akár Ti saját képeitekkel. Ehhez minden információt ITT olvashattok.

Remélem, hogy némiképp segítségetekre lehettem ezzel a néhány tippel az anyák napi ajándék kereséshez.

Minden anyukának, nagymamának boldog anyák napján kívánok!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tippek

Keresés