Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Esküvői dekor bérlés - Boldogságkapu bérlés

Esküvői dekor bérlés - Boldogságkapu bérlés

Különleges esküvői dekort keresel megfizethető áron? Ne vásárold meg feleslegesen a boldogságkaput vagy a dekorációdat az esküvőtökre, hogy a nagy nap után kidobd vagy töredékéért eladd! Bérelj nálunk kedvező áron boldogságkaput vagy esküvői dekorációt!

Bérelhető esküvői dekorációink sorát igyekszünk folyamatosan bővíteni, meglévő készletünket pedig minden esemény után tisztítjuk és felfrissítjük.

Extra kedvezmény! Mindenki, aki tőlünk bérel dekorációt, 10% kedvezménnyel vásárolhat szülőköszöntő ajándékot és tanú, illetve koszorúslány felkérő boxokat!

Milyen esküvői dekoráció/boldogságkapu bérelhető tőlünk?

1. Hexagon boldogságkapu

Gyönyörű fából készült boldogságkapu, melynek saját készítésű dekorációja exklúzív minőségű, újgenerációs művirágokból készült, melyek a megszólalásig hasonlítanak az élő virágokra, ellenben nem kell attól tartanod, hogy a tikkasztó nyári melegben hamar megkókadnak.

Kitűnően használható fotózási háttérnek, a szertartás háttérdíszletének vagy az ünnepi asztal mögött.

  • Fakeret méretei: 2 m széles, 1,75 m magas
  • Két virágdekor mérete, melyek tetszőleges helyre applikálhatóak fel a fa vázra: mindkettő szélessége 20 cm, a kisebbik 60 cm hosszú, a nagyobbik peidg 80 cm hosszú
  • a fakeret könnyedén két részre szétszerelhető, így egyszerűen szállítható, akár személygépjárművel is
  • Bérleti díj: 20.000 Ft/alkalom + 20.000 Ft kaució. (Alkalom alatt egy legfeljebb 4 napból álló időtartamot értünk, minden további megbeszélés tárgyát képezi.) A bérleti díj tartlamazza a hexagon fa boldogságkaput és annak teljes díszítését.
  • Szállítás/átvétel: A boldogságkapu csak személyesen vehető át Szigetszentmiklóson, az Alkotás utca 17-ben.

Hexagon boldogságkapu bérlés  Hexagon boldogságkapu bérlés

Hexagon boldogságkapu bérlés

AKCIÓ!

Most minden foglaláshoz ajándékba adok 4 db fehér virágpanelt, darabonként 40x60 cm-esek, így akár egy 80x120 cm-es nagyobb fal is létrehozható. Ehhez állványt nem tutudnk biztosítani, de egyszerűen felhelyezhető falra vagy bármilyen tartószerkezetre. Használható háttérdekorként vagy szelfifalként.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi űrlap kitöltésével érdeklődhet szabad időpontjainkról és kérhet tőlük árajánlatot:


Keresés