Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyerekrajzból anyák napi ajándék

Gyerekrajzból anyák napi ajándék Gyerekrajz új köntösben avagy így készültek az anyák napi ajándékok a negyedikeseknél :)

Gyerekrajzból anyák napi ajándék

Arra gondoltam, hogy indítok egy új rovatot a blogban, ahol élménybeszámolókat olvashattok a Bizsuvilág életéből. Az új ötletet az elmúlt pár nap kis alkotói hívták életre, akik már az anyák napi ajándékokat készítették el szorgalmasan 2 iskolai foglalkozás keretein belül.

Minden kisgyerek nagyon lelkesen várja az anyák napját minden évben, hogy egy kis aprósággal lephesse meg az anyukáját. Már 2 évvel ezelőtt is tartottam hasonló jellegű foglalkozást egy másik szigetszentmiklósi alsós osztályban és akkor nagyon sajnáltam, hogy nem készítettem fotókat az elkészült remekművekről.

No, de milyen ajándék készült anyák napjára a Bizsuvilággal?

Szinte minden kisgyerek szeret rajzolni és szebbnél szebb alkotásokkal meglepni szüleit, melyek közül a legszebbek gyakran akár még a hűtő falára is kikerülnek. Innen jött az ötlet, hogy megörökíthetnénk a rajzaikat valahogy máshogyan.

Arra kértem a tanító nénit, hogy rajzoljanak a gyerekek egy álló A4-es rajzlapra valami szépet. A rajzokat elhoztam, beszkenneltem és szerkesztettem a képeken, hogy tökéletesek legyenek. A legtöbben szívecskét, virágot vagy valami olyan dolgot rajzoltak, amit az anyukájuk nagy szeret.

A gyerekrajzok kicsinyített mása került az üveglencse mögé, melyet egy medálalapba helyeztünk és együtt szereltük össze a nyakláncot.

Íme az én egyik kedvenc anyák napi ajándékom, habár be kell valljam, nehéz volt választani :)

Ti örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Élménybeszámoló

Keresés